logo
Escape Bootcamp

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind?

Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten en sportieve spellen. Gecombineerd met veel samenwerking, heel veel uitdaging en nog meer energie die ze kwijt kunnen bij ons. Hebben de kids alles in huis om te ontsnappen uit onze mega sportieve en unieke Escape Bootcamp?

Je kunt dit zien als een combinatie van Expeditie Robinson en Escape Rooms voor kids met een heel sportieve twist.

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes! 

Wat bieden we?

De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om ook de grote schatkist te kunnen kraken!

Dit feestje kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens.

Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Door middel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze onder andere samen een tent bouwen, codes opgraven, ballonnen op een creatieve manier kapot proberen te maken, een strike schieten, hints en antwoorden bij elkaar zoeken en nog veel meer!

De Escape Bootcamp bestaat uit 4 delen:

In deel 1 gaan we onder andere skippyballen, pingpongballetjes mikken, zaklopen en bowlen (voetballend, gooiend of rollend). Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code.

In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen.

In het 3e deel worden er spellen gedaan zoals een parcours afleggen waarbij de kids aan het einde met een dobbelsteen moeten gooien om speelkaarten te verdienen. Deze speelkaarten moeten uiteindelijk op de juiste manier neergelegd worden. Er moeten vragen beantwoord worden en er moeten hints en antwoorden bij elkaar gevonden worden. Hebben ze dat allemaal gedaan? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen.

In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten!

Wie?

Kinderen van ongeveer 4 tot en met 9 jaar.

Kinderfeestjes

Vier bij ons jouw Escape Bootcamp Kinderfeestje!

Een sportief kinderfeestje waarbij de kids ook nog goed na moeten denken en samen moeten werken? Dat kan! Bij Next Generation Sports is het mogelijk een Escape Bootcamp te boeken.

BSO

Is het vakantie of heb je gewoon zin in een uitdagende en sportieve BSO dag voor de kids, net even iets anders dan normaal? Ook dat is mogelijk!

Wat?

Activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak. *

Wanneer er tijd over is, mogen de kids lekker vrij spelen of gaan wij met hen leuke spelletjes doen om het feestje lekker actief af te sluiten.

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften.

* In totaal zal het feestje 2 uur duren, dit is inclusief omkleden voor en na de activiteiten.

Waar?

Deze feestjes zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden.
Niet woonachtig in omgeving Boxmeer? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening. 

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie willen komen en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en breng ze naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest!

Meer informatie?

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €12,50 incl btw. Combineren is mogelijk.

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

CONTACTFORMULIER
Scroll to Top