logo
Escape Hockey

Is jouw kind ook gek op hockey maar is een “gewoon” hockeyfeestje niet wat je zoekt? Boek dan onze Escape Hockey!

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind?

Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, medewerkers.

Vele sportieve, cognitieve en uitdagende hockey opdrachten en spellen. Gecombineerd met veel samenwerking, heel veel uitdaging en nog meer energie die ze kwijt kunnen bij ons. Hebben de kids alles in huis om te ontsnappen uit onze mega sportieve en unieke Escape Hockey?

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes!  

Wat bieden we precies?

De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve, hockey gerelateerde spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om zo ook de grote schatkist te kunnen kraken! 

Dit feestje kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens. 

Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende hockey gerelateerde opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Doormiddel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. 

In deel 1 gaan we onder andere dribbelen en slalommen, pingpongballetjes mikken, strikes schieten, en blokjes schieten. Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code. 

In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen. 

In het 3e deel wordt er hockey jeu de boules, het parcours en Belgisch hockey  gespeeld. Hebben ze de missies van deze spellen volbracht? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen. 

In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten! 

Wie?

Kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar. Mochten de leeftijden afwijken, dan maken wij alles graag op maat voor de juiste leeftijden (tegenwoordig zelfs voor volwassenen)!

Kinderfeestjes

Vier bij ons jouw Escape Hockey Kinderfeestje!

Een sportief kinderfeestje voor kids die helemaal hockeygek zijn, waarbij de kids ook nog goed na moeten denken en samen moeten werken? Dat kan! Bij Next Generation Sports is het mogelijk een Escape Hockey te boeken. 

BSO

Is het vakantie of heb je gewoon zin in een uitdagende en sportieve BSO dag voor de kids, net even iets anders dan normaal? Ook dat is mogelijk! 

Wat?

Activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak. * 

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften. 

Waar?

Deze feestjes zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden. 

Niet woonachtig in omgeving Boxmeer? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening.  

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie willen komen en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en breng ze naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest! 

Toch iets anders in gedachte?

Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten. 

Meer informatie?

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €12,50 incl btw. Combineren is mogelijk.

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

CONTACTFORMULIER
Scroll to Top