logo
(Escape) Lasergame Jachtseizoen

Beleef ons spannende (Escape) Lasergame Jachtseizoen, met of zonder escape-optie. Teams strijden om hun vlaggen te vinden, in het bos, maar ook mogelijk op een bedrijventerrein of binnen.

Teams verstoppen hun vlaggen, communiceren via WhatsApp en proberen elkaar te misleiden en uit te schakelen. Na het vinden van alle vlaggen, moeten ze terug naar de start.
Bij de escape variant wacht het winnende team een schatkist om het verliezende team te bevrijden.

Wij komen op locatie in heel Nederland en zelfs in België. Kies een pakket, geef de datum en het aantal personen door. Kom in sportieve kleding, wij regelen de rest, ook kunnen wij tussendoor voor drankjes en snacks zorgen.
Voor maatwerk of andere ideeën staan onze gediplomeerde medewerkers klaar om een passend programma voor jullie te creëren.

Barendrecht 2

Waar vindt het plaats?

Wij maken het jullie graag wat makkelijker, wij komen namelijk naar een toffe locatie bij jullie in de buurt en zetten alles daar klaar! Jullie hoeven dus niet naar een vaste locatie te komen, maar er kan gekozen worden voor een locatie lekker dichtbij. Op deze manier kunnen wij deze activiteiten dan ook door heel Nederland en zelfs België aanbieden! 

Wij komen graag naar jullie toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening.

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel personen jullie zijn en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat jullie in lekker sportieve kleding komen (wat uiteraard vies mag worden) en kom naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest!   

Toch iets anders in gedachte?

Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar u van houdt. Dan bekijken wij zorgvuldig hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten. 

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 personen, bij meer personen komt er een prijs per persoon bovenop. Dit verschilt per pakket.

Pakket 1

€184,99 incl. btw

Pakket 2

€204,99 incl. btw

Pakket 3

€289,99 incl. btw

Pakket 4

€584,99 incl. btw

Pakket 1

€184,99 incl. btw

Pakket 2

€204,99 incl. btw

Pakket 3

€289,99 incl. btw

Pakket 4

€584,99 incl. btw

Meer informatie?
CONTACTFORMULIER​
Scroll to Top