logo
Escape Teambuilding

Zijn jullie opzoek naar een toffe teambuildingactiviteit voor een voetbal- of hockey team? Waarbij de kids vele sportieve, cognitieve en uitdagende voetbal- of hockey gerelateerde opdrachten uitvoeren, bezig zijn met samenwerken en een gezamenlijk doel hebben? Dan is de Escape Teambuilding perfect! Geen hockey- of voetbal team? Ook dan kijken we graag naar de mogelijkheden!

Aan de hand van verschillend sportieve spellen kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken.

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes!  

Wij verzorgen graag een zeer actieve teambuildingsactiviteit onder leiding van sportieve, medewerkers.

Wat bieden we precies?

De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve, hockey- of voetbal gerelateerde spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om zo ook de grote schatkist te kunnen kraken! 

Dit kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens. 

Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende hockey- of voetbal gerelateerde opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Doormiddel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. 

In deel 1 gaan we slalommen, pingpongballetjes mikken, strikes schieten en blokjes schieten waarbij we de normen en waarden binnen een team meenemen.

In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen. 

In het 3e deel gaan we rebussen oplossen welke te maken hebben met een yel, positieve uitingen voor, tijdens en na de wedstrijden en spelen de trainers een rol. Hierbij worden er sportieve opdrachten uitgevoerd zoals bijvoorbeeld squatten, opdrukken, etc. 

In het 4e en laatste deel gaan ze proberen de grote schatkist te kraken!

Wie?

Kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar. Mochten de leeftijden afwijken, dan maken wij alles graag op maat voor de juiste leeftijden (tegenwoordig zelfs voor volwassenen)!

Kinderfeestjes en teambuilding

Een sportief kinderfeestje of teambuildingsactiviteiten?

Voor kids die helemaal gek zijn van sport, waarbij ze ook nog goed na moeten denken en samen moeten werken? Dat kan! Bij Next Generation Sports is het mogelijk om verschillende sportieve Escapes te boeken! 

BSO

Is het vakantie of heb je gewoon zin in een uitdagende en sportieve BSO dag voor de kids, net even iets anders dan normaal? Ook dat is mogelijk! 

Wat?

Activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak. * 

Een ander sportief kinderfeestje of langer? Ook dat kan! Onze sportieve medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften. 

Waar?

Deze feestjes en teambuilding activiteiten zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden. 

Niet woonachtig in omgeving Boxmeer? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening.  

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie willen komen en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en breng ze naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest! 

Toch iets anders in gedachte? 

Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten. 

Meer informatie?

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €12,50 incl btw. Combineren is mogelijk.

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

199,99 incl btw

Pakket 4

214,99 incl btw

CONTACTFORMULIER
Scroll to Top