logo

Het leukste werk wat er is! (Maud)

Jaaa, dit was er weer zo één! Het werken gegoten in een ultiem ontspanmomentje. Genietend van de zon en de natuur, terwijl ik de kids vermaak met de Escape Lasergame Jachtseizoen.’ De kop van post van ongeveer een jaar geleden op mijn eigen LinkedIn-pagina. En waar je nu misschien zult denken, mooie foto, leuke quote, maar is het werk dan echt zo leuk? Kan ik je verzekeren dat het werken bij NGS het leukste werk is wat er is.

Dagelijks ben ik namelijk bezig met het plannen van kinderfeestjes, zoeken van locaties en het onderhouden van het contact met de klanten. Daarnaast stap ik meerdere keren per week in de auto om de kinderfeestjes te gaan verzorgen in heel Nederland. Een afwisselend schema, waardoor ik elke keer dan ook weer op pad ga om een nieuwe plek te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen.

Soms kom ik op een locatie en denk ik ‘hier ben ik eerder geweest’, soms kom ik bij een groep kinderen en denk ik ‘jullie heb ik al eerder gezien’, maar nooit denk ik ‘ik heb er vandaag echt geen zin in’. En nu hoor ik je denken waar komt dat dan door? Dat komt doordat ik binnen mijn werk bij NGS mijn passie voor sport kan combineren met mijn enthousiasme voor het werken met kinderen.

En wat is dan next? Het verzorgen van nog meer hele leuke kinderfeestjes, het ontmoeten van nieuwe kinderen en hun ouders, ons allereerste feestje in België en voornamelijk het maken van onuitwisbare herinneringen.

Zie ik jullie binnenkort tijdens een van onze feestjes??!!

Sportieve groetjes van Maud

De trotse leidinggevende van Team Next Generation Sports

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search
RECENT ARTICLES
Het leukste werk wat er is! (Maud)
lg-b-106499612_1149207538785458_8198889394803229970_o(2)
Flore kiest voor nog een sportief Escape Bootcamp kinderfeestje volgende week!
Spetterend het nieuwe jaar in met Next Generation Sports
Scroll to Top