logo
Outdoor Escape Bootcamp

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind?

Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. 

Vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten en sportieve spellen. Gecombineerd met veel samenwerking, heel veel uitdaging en nog meer energie die ze kwijt kunnen bij ons. Hebben de kids alles in huis om te ontsnappen uit onze mega sportieve en unieke Escape Bootcamp? 

Je kunt dit zien als een combinatie van Expeditie Robinson en Escape Rooms voor kids met een heel sportieve twist. 

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes! 

Is jouw kind binnenkort jarig of net jarig geweest en is een kinderfeestje nu lastiger te vinden? Wij hebben de oplossing!
De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om ook de grote schatkist te kunnen kraken!

Dit feestje kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens.

Aan de hand van vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten kunnen de kinderen delen van codes verdienen en zo 3 verschillende schatkisten kraken. Door middel van de hints die hierin zitten kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de grote prijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze onder andere samen een tent bouwen, codes opgraven, ballonnen op een creatieve manier kapot proberen te maken, een strike schieten, hints en antwoorden bij elkaar zoeken en nog veel meer!

De Escape Bootcamp bestaat uit 4 delen:

In deel 1 gaan we onder andere skippyballen, pingpongballetjes mikken, zaklopen en bowlen (voetballend, gooiend of rollend). Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code.

In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen.

In het 3e deel worden er spellen gedaan zoals een parcours afleggen waarbij de kids aan het einde met een dobbelsteen moeten gooien om speelkaarten te verdienen. Deze speelkaarten moeten uiteindelijk op de juiste manier neergelegd worden. Er moeten vragen beantwoord worden en er moeten hints en antwoorden bij elkaar gevonden worden. Hebben ze dat allemaal gedaan? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen.

In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten!

Wat bieden we precies?

Wie?

Kinderen van ongeveer 5 tot en met 9 jaar.

Wat?

Vier bij ons jouw Escape Bootcamp Kinderfeestje!

Activiteiten van totaal 1,5 tot 2 uur vermaak.

Wanneer er tijd over is, mogen de kids lekker vrij spelen of gaan wij met hen leuke spelletjes doen om het feestje lekker actief af te sluiten.

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften.

Waar?

Deze feestjes worden buiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld in of bij een speeltuin zijn, maar is ook mogelijk bij iemand in de tuin (wanneer deze groot genoeg is).
Niet woonachtig in omgeving Boxmeer? Geen probleem! Wij komen graag naar jou toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening. 

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie het willen vieren en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen en wij regelen de rest!

Heeft u liever een geheel ander sportief feestje buiten?
Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten.

Meer informatie?

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €12,50 incl btw. Combineren is mogelijk.

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

€199,99 incl btw

Pakket 4

€214,99 incl btw

Pakket 1

€164,99 incl btw

Pakket 2

€174,99 incl btw

Pakket 3

€199,99 incl btw

Pakket 4

€214,99 incl btw

CONTACT AANVRAAG OUTDOOR ESCAPE BOOTCAMP
Scroll to Top