logo
Wie zijn wij?

Fabiënne – Eigenaress

Mijn naam is Fabiënne, ik ben 28 jaar en woonachtig in Boxmeer.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald op het CIOS als manager sportieve recreatie en toerisme. Daarna heb ik Sport, Gezondheid en Management gedaan op de HAN.

Vanuit daar werd één ding mij al snel duidelijk: het werken met kinderen is wat ik het liefste doe! Kinderen iets mee kunnen geven waardoor zij met een goed gevoel en een glimlach naar huis gaan, daar word ik blij van.

Naast mijn eigen bedrijf in sportieve kinderfeestjes, ben ik manager en pedagogisch coach van drie SportBSO’s, dit doe ik met onwijs veel liefde en plezier.

Ik haal graag het onderste uit de kan om kinderen wat unieks mee te geven, maar ook mijn ervaring in de sport wil ik dolgraag met hen delen. Wanneer de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan, ben ik pas tevreden en ga ik ook met een goed gevoel naar huis.

Ik heb er altijd onwijs veel zin in om lekker actief met de kids aan de slag te gaan en bij ieder kind weer een smile op hun gezicht te zien! Tot snel!

 

Maud – Leidinggevende en uitvoerend begeleidster kinderfeestjes

Ik ben Maud, 22 jaar oud, geboren in Dordrecht en nu alweer 4 jaar woonachtig in Arnhem. 

Inmiddels heb ik mijn diploma Sportkunde behaald en nu 3e-jaars student Pedagogische Wetenschappen. Tijdens de studie Sportkunde ben ik erachter gekomen dat ik het fantastisch vind om met kinderen te werken! De eerlijkheid van de kinderen vind ik één van de mooiste dingen, maar daarnaast vind ik het ook enorm leuk om mijn passie voor de sport over te brengen op de kinderen.

Wanneer de kids het feestje eindigen met een grote glimlach, is het feestje voor mij geslaagd. Al vind ik het ook fantastisch om die bezwete koppies te zien!

Ik kijk er naar uit om de feestjes van de kids te begeleiden om hun zo (hopelijk) een onvergetelijk verjaardagsfeest te geven. 

Tot snel! 

Elias – Uitvoerend begeleider kinderfeestjes

Aangenaam, ik ben Elias Wolters, 25 jaar en ik ben net klaar met mijn CIOS opleiding. Ik heb in Etten-Leur gewoond, het langst in Heerenveen en nu woon ik in Drenthe. 

Ik heb al wat jaren ervaring als hockeytrainer van verschillende teams, op dit moment 3 meiden/dames teams bij onze club HC DE Meeuwen in Emmeloord. Tevens ben ik vrijwilliger voor de Krajicek Foundation, dit betekend elke week een vast moment sport en spel aanbieden op de Playground in Oudeschoot.

Ik ben zelf groot fan van sporten/bewegen en lekker lachen, dat is ook precies wat ik probeer door te geven!

Hopelijk zie ik jou en/of jouw kind(eren) snel bij één van onze te gekke feestjes!

Waar staat het bedrijf voor?

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn voor ouders vaak een grote uitdaging. Next Generation Sports heeft daarom gediplomeerde en sportieve pedagogisch medewerkers om in te zetten bij sportieve activiteiten en activiteiten te bedenken en ontwerpen.

Dit zijn uitdagende, sportieve kinderfeestjes waarbij er niet alleen aan motorische vaardigheden, maar ook aan cognitieve en sociaal-affectieve vaardigheden aandacht besteed wordt.

 

Zo hebben wij geheel nieuwe concepten bedacht waarbij al deze vaardigheden terugkomen, namelijk:

– Escape Lasergame Jachtseizoen

– Expeditie Robinson Escape

– Escape Bootcamp

– Escape Voetbal

– Lasergame Verhuur

Een eigen idee over een sportief kinderfeestje, maar geen idee hoe te organiseren? Twijfel niet en schakel ons gerust in!

Een kinderfeestje waarbij de ouders zich dus geen zorgen hoeven te maken, wij staan voor jullie klaar.

Sommige volwassenen voelen zich ook nog gewoon lekker kind, daarom bieden wij onze activiteiten sinds kort ook aan voor volwassenen!

Hopelijk tot snel!
Meer informatie?
Scroll to Top